Events

Vi skræddersyr aktiviteter i samarbejde med kunden.
Skulle der være særlige ønsker, sætter vi vores energi i, at skabe både lærerige og sjove timer for familier, venner og kolleger mv.
Vi har også muligheden for at tilpasse aktiviteter, så alle kan deltage.

Lad os komme på banen til næste event!

 

Skræddersyet:

KiteSyd skræddersyr aktiviteter i samarbejde med kunden. Skulle der være særlige ønsker, lægger vi os i selen for at skabe både indholdsrige og sjove timer i selskab med familie, venner, kollegaer, m.v. Vi har også mulighed for at tilpasse aktiviteter, så alle kan være med.

Polterabends:

Vi arrangerer polterabend, hvor dagen lægger ud med buggy-kørsel på stranden. Om eftermiddagen bliver gæsterne forkælet med wellness og/eller en hyggelig golf turnering på en prof bane med 9 eller 18 huller. Arrangementet kan også indbefatte bowling i kælderen på Enjoy Resort. Der kan bestilles fuld eller delvis forplejning på dagen. Der er også mulighed for at booke en hytte, så alle kan deltage på lige vilkår i alle våde aktiviteter.

Børnefødselsdag:

Hvis du vil holde en anderledes børnefødselsdag, så er KiteSyd klar med en pakke, der garanterer vind i håret og glød i kinderne. Børnene kommer på stranden, hvor vi har slået et stort telt op og vi laver forskellige lege med børnene. Af aktiveteter kan nævnes  leg i at vælte dåser med drager. Target landinger, klit gemme og andre sjove ting, som I selvfølgelig også kan være medbestemmende omkring.