Blokart

Blokart er en forholdsvis ny opfindelse, som startede i New Zealand i 1999.

Siden år 2000 er det gået rigtig stærkt, de har vundet indpas over det meste af verden, særligt i Europa, hvor vi har brede strande og god stabil vind at lege med. Så man kan få en unik action oplevelse, ved at komme til Rømø og prøve på egen hånd.

Blokarts er meget manøvredygtige og derfor nemme at styre. De kan køre ret stærkt, op til 70Km/t på de mest blæsende dage. Vi starter altid med en introduktion af kart’en og kører kun rundt på en bane indtil man har styr på, hvordan man laver vendinger og stopper igen.

Det tager typisk ikke mere end 10-15 minutter at blive dus med at køre blokart og derfor er det muligt for børn ned til 6 – 8-års alderen at køre alene. Hvis man har mindre børn, er det muligt at køre en tandem, så man kører 2 personer sammen.

KiteSyd afvikler kurser i blokarting, så kunne du tænke dig, at give din chef, hustru, børn eller kammerater baghjul i et race på Europa’s bedste spot for blokarting, så glæder vi os, til at se jer på Rømø’s Sønderstrand.

Handicap kørsel kan arrangeres. Hvis der er brug for en lift, til at hejse person i blokart, har vi også mulighed for det. Men det skal bestilles i forvejen, så liften kommer med på stranden.

Vægtbegrænsning for både tandem og single karts er 130 kg.