Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /customers/7/0/1/kitesyd.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 Events | kitesyd.dk

kitesurfing kitebuggy blokart

Events

Lad os komme på banen til næste event!

 

Skræddersyet:

KiteSyd skræddersyr aktiviteter i samarbejde med kunden. Skulle der være særlige ønsker, lægger vi os i selen for at skabe både indholdsrige og sjove timer i selskab med familie, venner, kollegaer, m.v. Vi har også mulighed for at tilpasse aktiviteter, så alle kan være med.

Polterabends:

Vi arrangerer polterabend, hvor dagen lægger ud med buggy-kørsel på stranden. Om eftermiddagen bliver gæsterne forkælet med wellness og/eller en hyggelig golf turnering på en prof bane med 9 eller 18 huller. Arrangementet kan også indbefatte bowling i kælderen på Enjoy Resort. Der kan bestilles fuld eller delvis forplejning på dagen. Der er også mulighed for at booke en hytte, så alle kan deltage på lige vilkår i alle våde aktiviteter.

Børnefødselsdag:

Hvis du vil holde en anderledes børnefødselsdag, så er KiteSyd klar med en pakke, der garanterer vind i håret og glød i kinderne. Børnene kommer på stranden, hvor vi har slået et stort telt op og vi laver forskellige lege med børnene. Af aktiveteter kan nævnes  leg i at vælte dåser med drager. Target landinger, klit gemme og andre sjove ting, som I selvfølgelig også kan være medbestemmende omkring.

Kontakt os for et oplæg.

+4520210306

E-mail MDH@kitesyd.dk